Casa de modă Dior a primit, miercuri, aprobare din partea autorităţilor elene pentru a organiza şedinţe foto în situri arheologice din Grecia, între care Acropole, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un oficial al Consiliului central de arheologie din Grecia a spus că fotografiile vor fi prezentate într-o paradă de modă de la Atena, pe 17 iunie. 

„Nu este vorba despre o prezentare de modă la Acropole”, a subliniat el.

Potrivit AFP, show-ul „Croisière 2022” a Dior va aduce un omagiu unei şedinţe foto emblematice de la Acropole din urmă cu 70 de ani, în care au fost prezentate rochii haute couture.

Şedinţele foto vor avea loc la Odeonul lui Herodes Atticus, la poalele lui Acropole, Agora, Templul lui Poseidon din Sounio şi Templul lui Zeus din Nemea.

Consiliul a aprobat proiectul cu unanimitate. O cerere suplimentară pentru ca o şedinţă foto să aibă loc pe stadionul Panathinaikó, unde în 1896 au avut loc primele Jocuri Olimpice din era modernă, va fi examinată joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.