Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au infirmat vestea morţii cântăreţului Mihai Constantinescu, anunţată într-o postare pe Facebook de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a infirmat pentur Libertatea vestea morţii lui Mihai Constantinescu.

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti şi o apropiată a familiei, a declarat şi ea, conform aceleiaşi surse, că starea de sănătate a artistului se îmbunătăţeşte.

"Astăzi a plecat în stele Mihai Constantinescu! Dumnezeu să-i lumineze drumul. Melodiile din copilăria unora dintre noi vor rămâne "dovada'' existenţei lui pe această lume! Drum lin, Mihai ne vom gândi cu bucurie şi preţurie la tine. Dumnezeu să-l ierte!", era  mesajul UARF, care a fost şi el şters ulterior depe pagina de Facebook.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator în 13 mai şi a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.