Cântăreţul spaniol Julio Iglesias este bunic pentru a cincea oară, după ce Javier Sánchez Santos, recunoscut de justiţie ca fiu legitim al artistului, a devenit tatăl unei fete la finalul săptămânii trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Santos a anunţat pe Instagram că soţia lui, Chiara Allegrini, a născut duminică. 

Angelina Santos Allegrini este al cincilea nopot al lui Iglesias, după gemenii lui Enrique Iglesias cu Anna Kournikova - Lucy şi Nicholas - şi cei doi copii ai lui Chábeli Iglesias cu Christian Altaba - Alejandro şi Sofía.

Procesul de parternitate intentat de Santos lui Julio Iglesias continuă. 

În iulie 2019, judecătorul valencian José Miguel Bort a închis un caz iniţiat în urmă cu trei decenii, când fosta dansatoare portugheză María Edite Santos a deschis un procesul de paternitate lui Julio Iglesias. În urmă cu 30 de ani, judecătorul i-a dat dreptate lui Santos şi l-a declarat pe artist tatăl lui Javier Sánchez Santos, însă decizia a fost revocată în apel din cauza unui viciu de procedură.

Sánchez Santos are 42 de ani, iar în urmă cu mai mult de doi ani, o analiză ADN a demonstrat că este fiul lui Julio Iglesias.

Cântăreţul, care a negat mereu că ar fi tatăl lui Santos şi nu a depus mărturie în proces, a respins decizia şi a făcut recurs în urmă cu două luni.

María Edite Santos l-a întâlnit pe cântăreţ în 1975, pe când el era căsătorit cu Isabel Preysler, mama primilor trei copii ai lui - Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

Iglesias a refuzat tot acest timp să facă testul ADN. Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN în 2017 al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias este tatăl lui Sánchez.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti.

Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.