Cântăreţul britanic Harry Styles şi-a amânat turneul european pentru promovarea celui mai nou album, „Fine Line”, pentru 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Styles este unul dintre numeroşii artişti care au amânat sau anulat concerte şi turnee anul acesta din cauza pandemiei de Covid-19.

El urma să înceapă turneul luna viitoare, la Birmingham, însă a anunţat printr-un mesaj publicat pe Twitter că toate datele au fost mutate în 2021.

„Toţi cei care mă cunosc ştiu că să cânt live este partea mea preferată din ce înseamnă muzică. Totuşi, în vremuri ca acestea, siguranţa şi protejarea echipei de turneu, a fanilor şi a tuturor din lume este prioritatea imediată”, a scris el.

Turneul de anul viitor este programat să aibă loc între 12 februarie şi 30 martie, începând cu Bologna, continuând cu Lisabona, Budapesta, Praga, Stockholm, Berlin, Paris şi încheind cu Moscova.

Harry Styles, devenit celebru ca membru al grupului One Direction, a lansat în luna decembrie 2019 cel de-al doilea album solo, intitulat „Fine Line”, care s-a clasat timp de două săptămâni pe primul loc în Billboard 200 şi s-a bucurat de critici favorabile.

Artistul în vârstă de 25 de ani a debutat discografic, în 2017, cu albumul omonim, care a avut puternice influenţe rock clasic. „Fine Line” este un amestec de indie-pop şi rock.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.