Cântăreaţa R&B Nicki Minaj şi producătorul muzical Kenneth Petty s-au căsătorit în secret după zece luni de relaţie, scrie La Vanguardia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minaj a făcut anunţul pe Instagram, după două luni de când a declarat că se retrage din muzică pentru a-şi întemeia o familie.

În vârstă de 36 de ani, Minaj are o relaţie de zece luni cu Petty, în vârstă de 41 de ani.

Cântăreaţa a preluat numele soţului ei şi se numeşte acum Onika Tanya Maraj-Petty.

Cei doi au fost felicitaţi online de numeroşi fani, dar şi artişti. Între ei, Christina Aguilera, Naomi Campbell şi Winnie Harlow.

Nicki Minaj, născută pe 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent - „Queen” - fiind lansat în 2018. Nominalizată de două ori la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.