Cântăreaţa Grimes a anunţat naşterea celui de-al doilea copil ai ei cu Elon Musk, o fetiţă Exa Dark Sideræl, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa Grimes, 33 de ani, a dezvăluit pentru Vanity Fair, în ediţia de aprilie, naşterea fiicei ei şi a lui Elon Musk, al doilea copil al celor doi. 

Grimes, care este mama băieţelului X Æ A-12, în vârstă de un an şi 10 luni, cu Elon Musk, 50 de ani, şi a declarat pentru Vanity Fair că ea şi Musk au o fiică din decembrie 2021 prin intermediul unei mame surogat. 

Numele complet al fetiţei este Exa Dark Sideræl, căreia îi spun Y, potrivit Vanity Fair. 

Grimes a explicat numele unic al fiicei sale, spunând că Exa se referă la termenul „exaFLOPS”, în timp ce „Dark” reprezintă „necunoscutul”. Ea a explicat: „Oamenii se tem de asta, dar reprezintă absenţa fotonilor. Materia întunecată este misterul frumos al universului nostru”.

Sideræl are şi o dublă semnificaţie, din limba elfilor, fiind ca un strigăt pentru personajul favorit al lui Grimes din „Stăpânul Inelelor”, Galadriel, care „alege să reziste tentaţiei de a lua inelul”.

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, şi cântăreaţa canadiană Grimes au confirmat în septembrie 2021 că s-au separat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.