Lexii Alijai a murit, au anunţat mai multe publicaţii americane, printre care şi Variety. Tânăra cântăreaţă de rap în vârstă de 21 de ani, cu o carieră promiţătoare, a decedat la 1 ianuarie. Verişoara ei, artista Raeisah Clark, a confirmat informaţia într-un mesaj publicat pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eşti o adevărată legendă. Odihneşte-te în paradis, nu te vom uita niciodată", a scris ea. "Nu mai am cuvinte... Frumoasa mea verişoară atât de talentată şi cu un suflet unic. Este prea devreme". 

Circumstanţele şi cauza morţii tinerei nu au fost încă dezvăluite. Ea a fost activă pe reţelele de socializare câteva ore înainte de a muri. 

Născută în Statele Unite, la Saint Paul în statul Minnesota, Lexii Alijai, pe numele ei adevărat Alexis Alijai Lynch, a devenit cunoscută după colaborări cu Drake şi 2pac. 

În plină ascensiune, ea şi-a lansat primul album de studio, "Growing Pains", în septembrie 2017. Artista a mai colaborat în 2015 cu Kehlani la melodia "Jealous", care a ajuns pe locul 36 în topurile americane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.