Cântăreaţa britanică Joss Stone, care a susţinut joi un concert la Festivalul Plai de la Timişoara, a publicat vineri seară, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care apare alături de grupul Subcarpaţi interpretând ad-hoc câteva versuri în limba română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iată-ne în România, el este MC Bean”, a spus interpreta soul la începutul înregistrării. Artista a cântat în română alături de solistul trupei Subcarpaţi, MC Bean (Alexe Marius Andrei). "Îţi mulţumim, Joss Stone, că ai învăţat acest refren. A fost o onoare pentru noi", au scris cei de la Subcarpaţi pe Facebook. 

Joss Stone a susţinut un concert în deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Plai de la Timişoara, care se desfăşoară în perioada 8-11 septembrie, la Timişoara.

Sâmbătă seară, pe scena festivalului va urca solistul, compozitorul şi activistul Bob Geldof.

Joscelyn Eve Stoker s-a născut pe 11 aprilie 1987, în Devon (Anglia). Este cunoscută sub numele de scenă Joss Stone. Cântăreaţa, compozitoarea şi actriţa britanică a debutat cu albumul "The Soul Sessions", care, în 2004, s-a aflat pe lista scurtă pentru Premiul Mercury. 

A fost numită de către Billboard "Reggae Artist of the Year”, în 2015, si a primit trei nominalizări la premiile Grammy, câştigând un trofeu pentru cea mai bună interpretare R&B în 2007.

Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum SuperHeavy, din care au făcut parte Mick Jagger, Dave Stewart, Damien Marley şi Rahman, şi Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid - serie de concerte caritabile iniţiată de Bob Geldof în 1985), dovedind implicare in cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.