Cântăreaţa americană Beyoncé şi-ar fi cumpărat o biserică în valoare de 850.000 de dolari, care datează din urmă cu un secol, aflată în oraşul New Orleans, în apropierea locuinţei surorii ei, Solange.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului tabloid TMZ, această proprietate are aproape 700 de metri pătraţi.

Proprietatea, potrivit anunţului de vânzare, poate fi refăcută ca locuinţă pentru o familie sau locuinţe pentru mai multe familii, poate rămâne biserică ori poate fi transformată în spaţiu comercial.

TMZ a notat că această clădire nu a mai fost folosită drept biserică „de ceva vreme” şi nu se ştie dacă Beyoncé o va transforma în proprietate rezidenţială.

În ianuarie, videoclipul melodiei „Family Feud”, în care soţul lui Beyoncé, rapperul Jay-Z, apare alături de aceasta şi de fiica lor, Blue Ivy Carter, a fost criticat de mai mulţi catolici, care l-au numit „exploatator”. În acest videoclip, Jay-Z îi apare mărturisindu-se soţiei sale, căreia i-a fost infidel. Melodia face parte din cel mai recent album al rapperului - „4:44”.

Jay-Z s-a căsătorit cu Beyoncé pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012, iar gemenii Rumi şi Carter s-au născut pe 13 iunie.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, cel mai recent fiind „Lemonade” (2015). Ea a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.