Cântăreaţa americană LP va concerta pe 10 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, unde va prezenta piese de pe albumul ce urmează să fie lansat în toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscută pentru piesa „Los on You”, lansată în 2015, ea va interpreta la Bucureşti cântece de pe cel de-al cincilea album, „Heart to Mouth” (2018), dar şi câteva melodii de pe următorul disc ce va fi lansat în toamna lui 2020.

În deschidere va cânta grupul românesc Moonlight Breakfast.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la preţurile de 125 de lei şi 200 de lei. Începând cu 16 martie, ele vor costa 149 de lei şi 239 de lei.

Artista a concertat prima dată la Bucureşti în septembrie 2016 şi a revenit, în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală, în iunie 2017, apoi în 2019.

LP, născută pe 18 martie 1981, este compozitoare şi interpretă americană de pop-rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs, alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher.

Piesa care a propulsat-o peste hotarele americane a fost „Lost on you”, lansată în septembrie 2015. Alături de single-ul „Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album al artistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.