La ceremoniile de învestire de la Washington, noul preşedinte american Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au primit cadouri în rotonda Capitoliului din partea Comitetului de primire, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul republican Roy Blunt le-a prezentat celor doi tablouri realizate de un artist din Ohio, considerat "cel mai bun peisagist din Vest". 

Senatorul democrat Amy Klobuchar le-a prezentat două vase de cristal care "reprezintă speranţa şi încrederea pe care americanii şi le-au pus în voi pentru a duce ţara înainte".

Compania Lenox, cu sediul în Bristol, a creat cadouri pentru inaugurarea mandatului oficial al preşedintelui Joe Biden şi vice-preşedintelui Kamala Harris. Lenox, producător de cristaluri şi porţelanuri fine, a creat cadouri pentru nouă ceremonii de la preşedintele George W. Bush în 1989. Vazele de cristal unicat sunt gravate cu imaginea Casei Albe - pentru Biden şi clădirea Capitoliului - pentru Harris. 

Liderii din Congres au mai adus pentru cei doi steaguri arborate deasupra Congresului care au fost înrămate pentru a marca acest moment istoric. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.