Céline Dion a anunţat, vineri, că va amâna pentru 2023 toate concertele din turneul „Courage”, prevăzut în Europa anul acesta, din cauza unei probleme de sănătate, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Mă simt puţin mai bine... dar mi se întâmplă să am încă spasme”, a explicat starul canadian într-un comunicat publicat în Franţa de reprezentanţii sălii Paris La Défense Arena.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prim adată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, a precizat cântăreaţa în vârstă de 54 de ani. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Ca să fiu cinstită, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită... Voi face tot ce pot pentru a reveni 100% în formă pe scenă pentru că este ceea ce meritaţi”, a continuat ea. 

Céline Dion a susţinut primele 52 de concerte ale turneului înainte de pandemie, la începutul lui 2020. 

Superstarul a anunţat în ianuarie că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.