Céline Dion a anunţat, vineri, că va amâna pentru 2023 toate concertele din turneul „Courage”, prevăzut în Europa anul acesta, din cauza unei probleme de sănătate, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă simt puţin mai bine... dar mi se întâmplă să am încă spasme”, a explicat starul canadian într-un comunicat publicat în Franţa de reprezentanţii sălii Paris La Défense Arena.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prim adată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, a precizat cântăreaţa în vârstă de 54 de ani. 

„pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Ca să fiu cinstită, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită... Voi face tot ce pot pentru a reveni 100% în formă pe scenă pentru că este ceea ce meritaţi”, a continuat ea. 

Céline Dion a susţinut primele 52 de concerte ale turneului înainte de pandemie, la începutul lui 2020. 

Superstarul a anunţat în ianuarie că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.