Britney Spears şi Justin Timberlake au fost cuplul despre care vorbea întreaga lume atunci când s-au întâlnit între 1999 şi 2002. Cartea de memorii a lui Spears, "The Woman in Me", ajunge pe rafturi abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, însă dezvăluirile din carte despre viaţa lui Spears vin deja cu repeziciune, scrie Vanity Fair.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un pasaj recent dezvăluit din carte, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Timberlake în timp ce se întâlneau. Ea a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, scrie ea, potrivit unui scurt citat publicat de People.

"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a scris ea despre avort.

Spears a avut în cele din urmă doi copii cu fostul soţ Kevin Federline, Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani. Fiii ei locuiesc în prezent în Hawaii cu Federline. Spears şi Timberlake au început să se întâlnească când ea avea 17 ani, iar el 18 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.