Britney Spears a confirmat că a depus o plângere la poliţie după un incident „jenant” în care i-ar fi fost imobilizată mâna la spate şi doborâtă la pământ de un membru al echipei de pază a starului NBA Victor Wembanyama, miercuri seară, în Las Vegas, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presupusul incident, despre care atât Spears, cât şi Wembanyama au vorbit separat, a avut loc la restaurantul Catch din hotelul Aria, în jurul orei 20.30. Spears, soţul ei, Sam Asghari, şi alţi doi invitaţi intrau în restaurant când l-a zărit pe Wembanyama, cel mai înalt jucător în activitate din NBA, cu o înălţime de 2,26 metri.

Într-o declaraţie pe reţelele de socializare, Spears a spus că l-a recunoscut pe fenomenul francez în vârstă de 19 ani şi „a decis să îl abordeze şi să îl felicite pentru succesul său”. Ea a susţinut că s-a apropiat de Wembanyama pentru a-i cere o fotografie şi l-a bătut pe umăr.

„Sunt la curent cu declaraţia jucătorului în care a menţionat că l-am prins de spate, dar eu pur şi simplu l-am atins pe umăr”, a spus Spears. „Oamenii lui mi-au imobilizat mâna la spate de faţă cu toată lumea”.

Wembanyama a susţinut, joi, că Spears „l-a prins de spate - nu de umăr” şi că nu i-a văzut faţa, ştiind doar că serviciul său de securitate a îndepărtat un individ.

Spears a declarat că ochelarii i-au fost smulşi în timpul incidentului, pe care l-a descris ca fiind „jenant”, şi a mulţumit departamentului de poliţie din Las Vegas pentru asistenţă.

„Sunt asaltată de oameni tot timpul”, a spus ea. „De fapt, în acea seară, am fost alergată de un grup de cel puţin 20 de fani, iar echipa mea de securitate nu a lovit pe niciunul dintre ei”.

Agentul de pază i-ar fi cerut scuze vedetei pop în vârstă de 41 de ani în timp ce aceasta şi-a continuat cina, declarând: „Înţelegi cum e când eşti asaltat de fani”. După ce echipele de securitate s-au consultat, echipa lui Spears a depus o plângere la poliţie, acuzând agresiune.

„La 5 iulie 2023, în jurul orei 23.00, ofiţerii LVMPD (poliţia din Las Vegas) au răspuns la o solicitare venită din locuinţa 3.700 de pe Las Vegas Boulevard în legătură cu o agresiune”, a declarat joi poliţia. „Incidentul a fost documentat într-un raport de poliţie şi nu au fost emise arestări sau citaţii. Nu vor fi furnizate alte detalii în acest moment”.

Wembanyama, care a fost numit o „minune care apare o dată la un mileniu”, va debuta în NBA pentru San Antonio Spurs vineri în Las Vegas, în cadrul Ligii de vară a NBA, potrivit lui Marc Stein, un specialist din NBA. El este considerat de mulţi ca fiind cel mai promiţător jucător de perspectivă din NBA de la intrarea lui LeBron James în ligă în 2003.

Spears locuieşte în Los Angeles de când un judecător a pus capăt, în 2021, tutelei pe care familia sa o avea asupra ei de 14 ani. Hotărârea i-a permis cântăreţei să preia controlul asupra averii sale, care se pare că se ridică la 60 de milioane de dolari, şi să nu mai plătească o echipă de profesionişti şi avocaţi pentru a-i supraveghea afacerile. Ea s-a căsătorit cu Asghari în iunie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.