Brad Pitt a jucat rolul unui prezentator meteo într-o ediţie a emisiunii "The Jim Jefferies Show", difuzată de televiziunea americană Comedy Central în această săptămână, pentru a ironiza decizia preşedintelui Donald Trump de a retrage Statele Unite ale Americii din Acordul de la Paris privind schimbările climatice, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a prezentat un buletin meteo dramatic, în faţa unei hărţi a lumii ”încinse”.

”Lumea încă poartă discuţii aprinse despre decizia lui Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris, aşa că vrem să abordăm subiectul încă o dată înainte de a vă spune noapte bună. Pentru a ne ajuta să înţelegem schimbările climatice şi ce înseamnă acestea pentru lume, vă facem cunoştinţă cu prezentatorul meteo al «Jim Jefferies Show»”, a spus Jim Jefferies, în cadrul emisiunii difuzate marţi.

Brad Pitt a preluat legătura şi a spus că ”vremea se încălzeşte în această zonă”, indicând către o jumătate din hartă, şi ”în această zonă de aici”, făcând un gest către cealaltă jumătate a hărţii. Actorul a adăugat că ”nu există viitor”.

În urma uraganului Katrina, actorul Brad Pitt a înfiinţat Fundaţia Make It Right, care a contribuit la construirea unor locuinţe ecologice în cartierele din New Orleans ce au fost afectate de inundaţii.

Brad Pitt, născut pe 18 decembrie 1963, este un actor, producător şi activist american, care a devenit celebru la mijlocul anilor 1990 datorită rolurilor principale interpretate în filme precum ”12 Monkeys”, ”Seven” şi ”Interviu cu un vampir”. Brad Pitt a impresionat de-a lungul anilor cu rolurile din ”Fight Club”, ”Snatch”, ”Babel”, ”The Curious Case of Benjamin Button”, ”Inglorious Basterds”, ”Moneyball” şi ”World War Z”. În ultimii ani, a devenit un foarte apreciat producător de film şi a produs, prin intermediul companiei sale Plan B, filme precum ”The Departed” şi ”12 Years a Slave” - ambele recompensate cu Oscarul pentru cel mai bun film - şi alte trei lungmetraje ce au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film - ”The Tree of Life”, ”Moneyball” şi ”The Big Short”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.