"Downton Abbey: A New Era", a doua parte pentru ecran a celebrului serial britanic, a câştigat 16 milioane de dolari din 3.815 cinematografe nord-americane în weekendul de debut. Filmul se află pe poziţia a doua, după "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" care s-a menţinut pe primul loc în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 31,6 milioane de dolari, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel internaţional, "Downton Abbey: A New Era", regizat de Julian Fellowes, a câştigat 35 de milioane de dolari, veniturile la nivel global fiind de 51,7 milioane de dolari. Producţia continuării a costat 40 de milioane de dolari (dublu faţă de filmul original care a fost 20 de milioane de dolari) din cauza protocoalelor Covid şi locaţiilor suplimentare de producţie. 

Distribuţia îi include pe: Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Jim Carter, Joanne Froggatt şi Brendan Coyle. 

Comedia animată "The Bad Guys" a coborât două locuri, până pe trei, în al cincilea weekend de la premieră. Filmul a acumulat venituri de 6 milioane de dolari. 

"Sonic the Hedgehog 2" de la Paramount s-a clasat pe patru în al şaptelea weekend de la lansare. Pelicula a încasat 3,9 milioane de dolari din 4.234 de cinematografe. 

Al doilea debut din clasament, drama horror "Men", de Alex Garland, cu Jessie Buckley, a avut încasări de 3,29 milioane de dolari din 2.212 cinematografe. 

După al nouălea weekend de la premieră, "Everything Everywhere All at Once" (A24) a coborât pe şase cu încasări de 3,1 milioane de dolari. Este urmat de "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" (Warner Bros.) care a acumulat venituri de 1,9 milioane de dolari. La nivel mondial, filmul are venituri de 387.966.000 de dolari. 

Pe ultimele locuri ale topului nord-american se clasează "Firestarter" (1,9 milioane de dolari), "The Los City" (1,5 milioane de dolari) şi "The Northman" (1 milion de dolari). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.