Benedict Cumberbatch a mărturisit că nu s-a spălat şi că s-a intoxicat cu nicotină de trei ori în timpul filmărilor pentru „The Power of the Dog”, regizat de Jane Campion, în care interpretează rolul unui fermier nemilos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat Esquire, actorul englez a spus că rolul Phil Burbank în adaptarea romanului lui Thomas Savage a presupus, între altele, consumarea unui mare număr de ţigări rulate. 

„Ţigări rulate fără filtru, dublă după dublă... Când trebuie să fumezi mult, e efectiv oribil”, a spus el.

În plus, Cumberbatch a fost nevoit să înveţe să le ruleze cu o singură mână, aşa cum este specificat în roman.

El a mai explicat că a trebuit să dobândească abilităţile personajului, un fermier din Montana anilor 1920. A învăţat feronerie şi a făcut o potcoavă drept cadou pentru Campion, dar şi să lucreze în lemn, sculptând un set de mobilă în miniatură.

La fel ca personajul său, Cumberbatch nu s-a spălat. „Am vrut să am stratul ăla de murdărie . Am vrut ca oamenii din încăpere să ştie cum miros. A fost greu, totuşi. Nu era doar la repetiţii. Ieşeam să mănânc şi să mă întâlnesc cu prietenii lui Jane şi alte chestii. Eram puţin jenat faţă de menajeră în locurile în care stăteam”.

Pe lângă toate acestea, a parte din rol, el a spus că a încetat să mai răspundă la propriul nume. „Dacă cineva uita şi îmi spunea Benedict, nu mă mişcam”.

Din distribuţia filmului premiat pentru regie anul acesta la Veneţia fac parte Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll şi Adam Beach.

Lungmetrajul va fi disponibil pe Netflix începând cu 1 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.