Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a afirmat că îi crede pe bărbaţii care îl acuză pe Michael Jackson de molestare, dar spune că erau încântaţi, copii fiind, „să fie acolo”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barbra Streisand l-a întâlnit pe Michael Jackson de câteva ori şi este o mare admiratoare a starului. Ea a declarat pentru The Times că „a fost prea dureros” pentru cei doi bărbaţi care îl acuză de molestare în documentarul „Leaving Neverland”. 

Artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a spus că îi crede pe Wade Robson şi James Safechuck, care susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson când au fost copii, însă „ei erau încântaţi să fie acolo”.

Streisand a afirmat că, de fiecare dată când l-a întâlnit pe Jackson, el a fost „foarte drăguţ, foarte copilăros”.

„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătoriţi şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât”, a declarat ea.

Întrebată dacă este supărată pe Jackson, ea a replicat: „Este o combinaţie de sentimente. Îmi pare rău pentru copii. Îmi pare rău pentru el. Dau vina, cred, pe părinţii care ar permite copiilor lor să doarmă cu el. De ce ar fi avut Michael nevoie de copii îmbrăcaţi ca el în show-uri?”.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei.

În urma lansării lui, mai multe posturi de radio din diferite ţări au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, câteva muzee au scos din colecţiile lor obiecte care i-au aparţinut starului, iar producătorii serialului „The Simpsons” au scos din circulaţie un episod pentru care Jackson îşi împrumutase vocea.

Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.