Avocatul lui Britney Spears a cerut oficial ca managerul cântăreţei, Jodi Montgomery, să îl înlocuiască pe tatăl ei, Jamie Spears, ca tutore, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În documentul despus la tribunal săptămâna aceasta, avocatul Samuel Ingham a cerut ca Jamie Spears să renunţe la rolul său.

„Reclamantul a cerut demisia actualului tutore, James P. Spears, care şi-a abandonat temporar atribuţiile începând cu 9 septembrie 2019. Adresa de faţă cere înlocuirea lui cu Jodi Pais Montgonery, care a fost tutore temporar de la acea dată”, se arată în document.

Petiţia subliniază că Britney Spears „îşi rezervă în mod expres dreptul de a cere încheierea acestei tutele”.

Jamie Spears a renunţat temporar la tutelă din cauza unor probleme de sănătate şi încă nu şi-a reluat rolul. El rămâne co-tutore al averii cântăreţei împreună cu Bessemer Trust Company, care a fost numită în noiembrie 2020.

Dacă cererea va fi acceptată, Montgomery va fi tutore permanent al persoanei lui Britney Spears şi va avea controlul asupra tratamentului medical al cântăreţei. Acest rol îi va permite şi să „restricţioneze şi limiteze vizitatorii prin orice mijloace”, să ceară ordine de restricţie dacă sunt necesare şi să desemneze gărzi de corp şi alţi îngrijitori.

În documentul depus, Ingham citează un ordin din 2014 care arată că Britney Spears este incapabilă „să aprobe orice formă de tratament medical” ca motiv pentru care Montgomery ar trebui să devină tutore permanent.

Ingham a cerut în august 2020 ca Jamie Spears să fie înlăturat din rolul său de tutore, pe care îl deţinea din 2008.

Următoarea audiere în cazul tutelei cântăreţei va avea loc pe 27 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.