Autorităţile chineze au ordonat vineri reînchiderea cinematografelor din întreaga ţară, la câteva ore după ce fusese anunţat că 200 de cinematografe din Shanghai vor fi redeschise sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circa 500 de cinematografe din China au încercat să funcţioneze zilele acestea, însă încasările au fost foarte reduse. În medie, mai puţin de o persoană a participat la o proiecţie de film. 

Ele au fost redeschise după ce au primit autorizaţie directă de la autorităţile locale, care au verificat că au fost urmate procedurile sanitare corespunzătoare.

Acum, autorităţile nu au specificat pentru ce perioadă va fi valabilă închiderea lor.

La nivel mondial, aproximativ 535.000 de oameni au fost infectaţi cu Covid-19, de la finalul anului trecut, când a fost depistat coronavirusul în China, iar 24.117 persoane au decedat. Peste 123.000 de oameni au fost vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.