Artista americană Joss Stone va susţine un concert în deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Plai de la Timişoara, care va avea loc în perioada 8-11 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul Plai de la Timişoara va cuprinde spectacole, concerte şi activităţi culturale sau sportive, care se vor desfăşura pe scene amplasate la Muzeul Satului Bănăţean.

Evenimentul se va deschide, joi, cu un concert susţinut de cântăreaţa americană Joss Stone, în timp ce vineri vor concerta Fantome (artist rezident al ediţiei din acest an a festivalului), Milky Chance, Oi Va Voi, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Aziza Brahim. De asemenea, vor avea loc spectacole susţinute de trupe de teatru dans din Israel şi vor fi proiectate filme premiate la festivaluri internaţionale.

Trupele de teatru prezente la festival vor fi Asphalt Theater, Scena Kalejdoskop şi Lightwave Theater Company.

”Asphalt Theater reprezintă un ansamblu de interpreţi ce spun povestea unei călătorii în care actorii trec de la imaginar la realitate, în faţa publicului, ajungând în final la destinaţie printr-un spectacol vibrant şi plin de viaţă”, mai arată organizatorii.

Trupa Scena Kalejdoskop din Polonia vine cu piese inspirate din balet, iar spectacolele vor avea loc sâmbătă, în timp ce Lightwave Theater Company va prezenta o poveste în care o femeie şi un bărbat îşi trăiesc a doua tinereţe în grădina casei, încercând să treacă peste experienţa care i-a înstrăinat. 

În deschiderea secţiunii ”Ceau, Casa Filmelor”, vineri, de la ora 18.00, va fi proiectat în avampremieră filmul ”Sieranevada”, în regia lui Cristi Puiu. 

În 9 şi 10 septembrie, fanii muzicii electronice vor putea dansa alături de Lenzman, Digital, Skynet, Phoneme, Kojok, Vj Whitepoint, Mighty Boogie, General Trix, General Levy, Kenny Ken şi Benny Page.

Biletele la festival pot fi cumpărate din reţeaua Eventim. Preţul unui abonament este de 110 lei, preţ valabil până în 7 septembrie. Biletul pentru una din zilele de 9, 10 sau 11 septembrie costă 50 de lei.

Festivalul Plai este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a municipiului Timişoara şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.