Arnold Schwarzenegger va fi protagonistul şi producătorul executiv al unui serial de spionaj pregătit de Skydance Television, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, îşi va face, astfel, debutul într-un serial de televiziune. Producţia este descrisă ca o aventură de spionaj care are în centru un tată şi fiica lui.

Nu a fost anunţat cine va interpreta rolul fiicei protagonistului.

Proiectul va fi, în curând, prezentat spre vânzare platformelor de streaming, potrivit unor surse ale publicaţiei americane de specialitate.

El marchează şi o extindere a colaborării lui Schwarzenegger cu Skydance, care lansat două filme din seria „Terminator” - „Terminator Genisys” (2015) şi „Terminator: Dark Fate” (2019) - în care el a jucat rolul principal.

Următorul proiect al lui Schwarzenegger este serialul animat „Stan Lee’s Superhero Kindergarten”, pentru care îşi împrumută vocea personajului Arnold Armstrong şi care este programat să fie lansat anul viitor. 

Nick Santora, cunoscut pentru „Law & Order”, „Prison Break” şi „Scorpion”, va crea, dezvolta şi fi producător executiv pentru serialul Skydance. 

Schwarzenegger va fi producător executiv alături de David Ellison, Dana Goldberg şi Bill Bost pentru Skydance.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.