La un an după ce i-a îndemnat pe liderii ruşi să pună capăt războiului din Ucraina, Arnold Schwarzenegger a publicat un nou videoclip pe YouTube săptămâna aceasta, denunţând renaşterea antisemitismului şi a discursului instigator la ură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este mai uşor să răspândeşti ura [...], să te laşi spălat pe creier de cineva care îţi dă motive în detrimentul altora”, denunţă actorul. „Înţeleg cum oamenii pot ceda în faţa discursului urii”.

„Aveţi mereu posibilitatea de a alege o viaţă dedicată toleranţei”, insistă actorul. "Trebuie să luptaţi cu voi înşivă. Celălalt drum este mult mai uşor. Nu trebuie să schimbi nimic”. "Tot ceea ce nu te face fericit în viaţa ta nu este vina altora... Te va distruge. Nu vrei să treci prin asta", a subliniat Arnold Schwarzenegger.

„E mai uşor să urăşti decât să înveţi”, spune el în videoclip. 

Actorul a amintit şi de faptul că tatăl său a fost membru al partidului nazist. "Au fost crescuţi cu ideea că singurul mod de a trăi este să-i distrugi pe alţii. Asta te distruge. Este calea celor slabi”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.