Cântăreaţa Ariana Grande a luat decizia de a-şi suspenda turneul european, după atacul cu bombă comis de un sinucigaş care s-a detonat pe Manchester Arena, ucigând 22 de spectatori, a confirmat, miercuri, agentul de presă al artistei americane, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ariana Grande ar fi trebuit să susţină două concerte la O2 Arena din Londra în această săptămână în cadrul turneului ”Dangerous Woman”. Ambele show-uri au fost anulate, ca şi toate reprezentaţiile sale ce erau programate până pe 5 iunie, au anunţat reprezentanţii casei de discuri cu care colaborează cântăreaţa.

”Din cauza evenimentelor tragice din Manchester, turneul «Dangerous Woman» al Arianei Grande a fost suspendat, până când vom putea să analizăm mai bine situaţia şi să aducem un ultim omagiu persoanelor decedate. Modul nostru de viaţă a fost încă o dată ameninţat, dar vom ieşi învingători din această încercare, împreună”, se afirmă în comunicatul de presă difuzat de reprezentanţii cântăreţei.

Salman Abedi, născut în Marea Britanie, în vârstă de 22 de ani s-a sinucis detonându-se cu o bombă, luni seară, pe Manchester Arena, la finalul concertului susţinut de cântăreaţa Ariana Grande, la care au participat mii de copii şi adolescenţi, ucigând 22 de persoane şi rănind alte 64.

Printre victime se află o fetiţă în vârstă de opt ani, mai multe adolescente, un bărbat de 28 de ani şi un cuplu de polonezi care veniseră la stadion pentru a le lua cu maşina pe fiicele lor.

Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, nu a fost rănită, însă a publicat la câteva ore după tragedie un mesaj pe internet. ”Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte", a scris vedeta americană pe Twitter şi Facebook.

Ea s-a întors în Statele Unite, marţi, şi a fost fotografiată în momentul în care cobora dintr-un avion privat pe pista unui aeroport din Florida. Fotografiile au fost publicate apoi pe site-ul tabloidului Daily Mail.

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenţilor. Ea a debutat ca actor în musical-ul 13, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia The  Way, de pe primul său album. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

Ariana Grande, fost copil-vedetă al postului de televiziune Nickelodeon, a făcut cu succes tranziţia de la actorie la muzică, construindu-şi o carieră solo promiţătoare, graţie unor piese pop precum ”Problem” şi ”Break Free”. În această perioadă, artista americană se afla în turneul de promovare a celui de-al treilea album de studio al ei, intitulat ”Dangerous Woman”.

După show-urile ce erau programate la Londra în acestă săptămână, cântăreaţa ar fi trebuit să susţină concerte în Belgia, sâmbătă, şi în Polonia, Germania şi Elveţia, săptămâna viitoare. Toate aceste concerte au fost anulate. Organizatorul de concerte Live Nation a anunţat că posesorii de bilete vor fi despăgubiţi cu contravaloarea integrală a tichetelor pe care le-au achiziţionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.