Zece filme din ţări ca Cehia, Belgia, Franţa, Marea Britanie şi Portugalia au fost selectate în competiţia de scurtmetraj internaţional a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între cele zece producţii este inclusă o animaţie din Cehia. 

Potrivit anunţului făcut marţi de organizatori, au fost alese şi intră în concurs filmele „A Trip to Heaven” (Vietnam), regizat de Linh Duong, „Ant Hill” (Cehia), de Marek Naprstek (animaţie), „Binge Loving” (Belgia), de Thomas Deknop, „Dayie” (Ghana/ Belgia), de Antony Nti, „Dustin” (Franţa), de Naïla Guiguet, „Henet Ward” (Egipt), de Morad Mostafa, „Night Shift” (UK), de Zhizi Hao, „O Cordeiro de deus” (Portugalia, Franţa), de David Pinheiro Vicente, „Pain” (Noua Zeelandă), de Anna Rose Duckworth, şi „Sticker” (Macedonia de Nord), de Georgi M. Unkovski.

La finalul lunii iunie a fost anunţat că 13 producţii autohtone, alese din peste 80 de filme înscrise, vor face parte din competiţia de scurtmetraj românesc a celei de-a 18-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, care va avea loc între 9 şi 15 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.