Cel de-al patrulea film din franciza animată „Toy Story” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, după ce în al doilea sfârşit de săptămână de la debut a generat încasări de aproximativ 58 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, la nivel nord-american, filmul a generat încasări de 237 de milioane de dolari. „Toy Story 4”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Tom Hanks şi Tim Allen, este clasat al patrulea între filmele care au generat cele mai mari încasări anul acesta. Primele trei locuri sunt ocupate de „Avengers: Endgame” (841 de milioane de dolari), „Captain Marvel” (428 de milioane de dolari) şi „Aladdin” (306 de milioane de dolari) - toate fiind producţii Disney.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al şaptelea din Universul Conjuring, a debutat pe locul al doilea în clasamentul nord-american, cu încasări de 20,3 milioane de dolari. În filmul scris şi regizat de Gary Dauberman joacă Patrick Wilson, Vera Farmiga şi Mckenna Grace.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 17 milioane de dolari. Filmul urmăreşte un compozitor aspirant, interpretat de Himesh Patel, care, după un eveniment ciudat, descoperă că este singurul om care îşi aminteşte de existenţa The Beatles.   

Pe locul al patrulea s-a clasat „Aladdin” al lui Guy Ritchie, cu încasări de 9,3 milioane de dolari în al şaselea weekend de la debut. Astfel, filmul a generat până în prezent încasări de peste 300 de milioane de dolari în America de Nord. La nivel internaţional, pelicula a generat încasări de 568 de milioane de dolari.

Animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, s-a menţinut pe poziţia a cincea, cu încasări de 7 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

„Men in Black International” a coborât două locuri, până pe şase, după ce, în al treilea weekend de la debut a generat încasări de 6,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Avengers: Endgame” a urcat şase locuri în top, până pe şapte, după ce Disney a lansat o versiune extinsă a lungmetrajului. Filmul a generat, în al zecelea weekend de la premieră, încasări de 5,5 milioane de dolari.

După al doilea weekend de la premieră, „Child's Play” - film din seria „Chucky” - a coborât şase locuri, până pe opt, cu încasări de 4,2 milioane de dolari.

„Rocketman”, inspirat de viaţa muzicianului Elton John, s-a clasat pe locul al nouălea în top, în coborâre trei poziţii. În al cincilea weekend de la debut, filmul cu Taron Egerton în rol principal a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Trei poziţii a coborât în clasament şi „John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, cu Keanu Reeves în rol principal, clasându-se pe zece. Filmul de acţiune a generat, în al şaptelea weekend de la premieră, încasări de 3,1 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.