Comedia animată ”Lego Batman: Filmul/ The LEGO Batman Movie”, cu Ralph Fiennes şi Mariah Carey în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 55,6 de milioane de dolari, informează site-ul boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest lungmetraj, regizat de Chris McKay, Bruce Wayne trebuie să facă faţă nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci şi responsabilităţilor pe care le are faţă de băiatul pe care l-a adoptat, potrivit cinemagia.ro.

”Cincizeci de umbre întunecate/ Fifty Shades Darker”, în regia lui James Foley, şi avându-i în distribuţie pe Jamie Dornan şi Dakota Johnson, a debutat pe cel de-al doilea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 46,7 de milioane de dolari. Filmul prezintă povestea Anastasiei care, la insistenţele lui Christian, acceptă să se împace cu el.

Filmul de acţiune ”John Wick  2/ John Wick: Chapter Two”, regizat de John Wick, cu Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane şi Bridget Moynahan în distribuţie, a debutat pe cel de-al treilea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 30 de milioane de dolari. În lungmetraj, Common este antagonistul principal, capul securităţii unei organizaţii mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine şi Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreţie ajutor comunităţii asasinilor.

Lungmetrajul ”Split”, cu actorul James McAvoy în rolul principal, a coborât de pe primul pe cel de-al patrulea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,3 milioane de dolari. În acest thriller cu accente horror, regizat de cineastul M. Night Shyamalan, actorul James McAvoy interpretează personajul Kevin, un bărbat cu cel puţin 23 de personalităţi diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, "Bestia", o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

Filmul ”Hidden Figures”, care aduce un omagiu cercetătoarelor de culoare care au contribuit la dezvoltarea industriei spaţiale americane din anii 1950 şi 1960, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 8 milioane de dolari. Acest film dramatic, ce are la bază o carte de Margot Lee Shetterly, ”Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race”, vorbeşte despre nave spaţiale şi astronauţi, dar şi despre ambiţie, emoţie şi distribuţia nediscriminatorie a inteligenţei. Rolurile principale sunt interpretate de Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner, Janelle Monáe, Kirsten Dunst.

Filmul ”Câinele, adevăratul meu prieten/ A Dog's Purpose” a coborât trei poziţii, ajungând pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Adaptat după bestsellerul omonim, noul film al cineastului Lasse Hallström prezintă cinci reîncarnări ale unui câine, pe durata unui interval de 50 de ani, care nu încetează să îşi caute stăpânul iniţial.

Filmul horror ”Avertizarea 3/ Rings”, regizat de F. Javier Gutiérrez, a coborât de pe locul al doilea pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. Potrivit site-ului cinemagia.ro, acest film, al treilea dintr-o franciză de origine japoneză, prezintă evenimentele petrecute înainte de lungmetrajul ”The Ring 2”. Cu treizeci de ani înainte de apariţia unei casetei ucigaşe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinţii adoptivi, Samara este închisă într-un puţ, ceea ce dă naştere celebrului blestem. Ca multe alte filme horror japoneze, şi acesta se bazează pe imaginea neliniştitoare a unei fetiţe cu păr lung şi negru, care îi acoperă faţa.

Musicalul ”La La Land”, regizat de Damien Chazelle, marele învingător la Globurile de Aur 2017, a pierdut trei poziţii şi a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 5 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul ”La La Land”, un musical despre o actriţă debutantă şi un muzician de jazz care se îndrăgostesc în timp ce încearcă să aibă succes la Hollywood, este considerat un favorit la Oscarurile din 2017, iar criticii de cinema au lăudat interpretările celor doi protagonişti ai peliculei, Emma Stone şi Ryan Gosling.

Lungmetrajul ”Saroo: Drumul spre casă/ Lion”, regizat de Garth Davis, a urcat o poziţie, ajungând pe locul al nouălea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică. În acest film, un băieţel în vârstă de cinci ani pe nume Saroo (interpretat de Dev Patel) ajunge să călătorească singur cu trenul greşit, îndepărtându-se de casa lui din nordul Indiei. Speriat şi rătăcit, el este dus la mii de kilometri distanţă, în oraşul haotic Calcutta, reuşind cumva să supravieţuiască pe străzi, ocolind tot felul de pericole pe parcurs. La un moment dat, ajunge într-un orfelinat, de unde este adoptat de un cuplu australian (Nicole Kidman şi David Wenham), în a cărei familie găseşte siguranţă.

Filmul SF ”The Space Between Us”, regizat de Peter Chelsom, a coborât o poziţie, ajungând pe locul al zecelea, cu încasări de 1,7 milioane de dolari. O navă spaţială porneşte într-o primă călătorie de colonizare a planetei Marte, însă după decolare, echipajul află că printre astronauţi se află şi o femeie însărcinată. La scurt timp după ce nava aterizează pe Planeta Roşie, femeia moare din cauza unor complicaţii, reuşind totuşi să aducă pe lume primul om născut pe Marte, însă fără a dezvălui cine este tatăl.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.