Animaţia „Salma şi misterul cărţii magice/ Dia de Muertos” şi filmul de acţiune „Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, vor rula în cinematografele româneşti începând de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dia de Muertos” spune povestea Salmei, o adolescentă în vârstă de 16 ani, care trăieşte în oraşul mexican Santa Clara. Ea este orfană, nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, şi singura poveste pe care o cunoaşte este că a fost abandonată. Descoperă o carte plină cu poveşti din oraş şi istoria oamenilor. Salma porneşte într-o aventură alături de cei doi fraţi ai ei, Jorge şi Pedro, pentru a încerca să descopere adevărul despre familia ei.

Filmul de animaţie este regizat de Carlos Gutiérrez Medrano.

Cel de-al şaselea film din franciza „Terminator” îi are în distribuţie pe Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes şi Brett Azar. Hamilton, care a jucat în primele două filme ale seriei, revine ca Sarah Conor în „Terminator: Dark Fate”.

James Cameron, regizorul primelor două lungmetraje, apărute în 1984 şi 1991, a revenit acum în rol de producător şi scenarist. Timm Miller, cunoscut pentru „Deadpool”, a regizat lungmetrajul.

Producţia „Slayer: The Repentless Killogy”, scurtmetraj documentar şi concert, va rula la Happy Cinema. Regizat de BJ McDonnell şi Wayne Isham, filmul îi are în centru pe membrii trupei americane thrash - Tom Araya, Kerry King, Gary Holt şi Paul Bostaph - care au susţinut anul acesta turneul de adio, după o carieră de peste trei decenii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.