Andy Serkis va regiza pentru Sony "Venom 2", o continuare a succesului de box office de anul trecut cu supereroul interpretat de Tom Hardy, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serkis s-a aflat printre cineaştii aleşi să conducă filmările la "Venom" partea a doua, un grup care i-a inclus pe Travis Knight ("Bumblebee") şi Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes").  

Ruben Fleischer a regizat primul film din serie în 2018, dar nu se alătură proiectului pentru că se află în postproducţie în studio pentru "Zombieland: Double Tap".

Sony speră să înceapă filmările la "Venom 2" în toamnă. 

Kelly Marcel, cunoscută pentru „Saving Mr. Banks” (2013) a scris scenariul.

„Venom”, din distribuţia căruia au făcut parte Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson, a generat încasări globale de 855 de milioane de dolari.

Serkis a regizat „Mowgli: Legend of the Jungle” şi „Breathe”, iar Wyatt semnează, între altele, „Rise of the Planet of the Apes” şi „Captive State”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.