Ana Munteanu, o adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din Chişinău, din echipa lui Smiley, a câştigat sezonul şapte al emisiunii „Vocea României” şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seară cele patru finaliste au interpretat melodia „Amazing Grace”, momentul reprezentând un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul şi publicul s-au ridicat în picioare şi au ţinut un moment de reculegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru antrenori şi prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş, au purtat ţinute sobre.

„Vă mulţumesc din tot sufletul că aţi avut încredere în mine. Această piesă este pentru voi”, a spus Ana Munteanu, dedicându-i publicului piesa „La Boheme”.

Pentru prima dată la „Vocea României”, în marea finală au fost patru concurente: Meriam Jane Ndubuisi din echipa lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu din echipa lui Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei Groza şi Andrada Creţu din echipa lui Adrian Despot.

Pe cel de-al doilea loc s-a situat Meriam Jane Ndubuisi, pe locul al treilea, Zsuzsana Cerveni, iar pe cel de-al patrulea loc, Andrada Creţu.

Ana Munteanu a interpretat în finală melodia „De Unde Vii La Ora Asta”, în duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa „La Boheme” şi melodia „Prayer”, în duet cu Marcel Pavel.

 

Concurenta Meriam Jane Ndubuisi, de origine nigeriană, a interpretat melodia „Lume, Lume” alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, piesa „Epilog” a trupei Vama Veche, împreună cu antrenorul ei, Tudor Chirilă, precum şi „Oameni”, şlagărul lui Aurelian Andreescu.

Zsuzsana Cerveni a cântat piesa „The Power of Love”, dar şi „Nessun Dorma” în duet cu tenorul Alessandro Safina, şi „Bună seara, iubite”, alături de antrenoarea ei, Loredana Groza.

Andrada Creţu a interpretat melodia „Numb” cu vocea şi la pian, a cântat în duet cu Mihail melodia „Who You Are”, precum şi „Fată verde”, alături de antrenorul ei, Adrian Despot.

Pe scenă a urcat şi cântăreaţa de origine albaneză Arilena Ara, care a interpretat melodia „Nentori”, piesă aflată pe primele locuri în topurile muzicale din România.

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, este originară din Chişinău. A făcut canto timp de 5 ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Acolo studiază la xilofon, tobe şi pian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.