Cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys va fi din nou gazda ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, a anunţat Recording Academy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keys va urca pe scena celei de-a 62-a gale, pe 26 ianuarie 2020, după ce a fost în premieră amfitrioana evenimentului de anul acesta.

Ea va deveni a treia femeie şi prima cântăreaţă care va găzdui de două ori gala. Înaintea ei au fost Ellen DeGeneres, gazdă în 1996 şi 1997, Rosie O'Donnell, în 1999 şi 2000. Doar alte două femei au fost gazdele galei după 1971, când a fost transmisă pentru prima dată la TV: Whoopi Goldberg, în 1992, şi Queen Latifah, în 2005.

Alicia Keys a câştigat, de-a lungul carierei, 15 premii Grammy, iar după Paul Simon, ea este prezentatorul ceremoniei cu cele mai multe trofee.

Gala din 2020 va fi ultima coordonată de producătorul Ken Ehrlich, iar odată cu a 63-a ediţie, la cârma show-ului va veni Ben Winston, producător executiv al „Late Late Show with James Corden”.

Nominalizările vor fi anunţate pe 20 noiembrie.

Audienţa galei premiilor Grammy 2019, difuzată de CBS, a depăşit-o uşor pe cea de anul trecut, după calculele companiei Nielsen. Evenimentul a fost vizionat de aproximativ 20 de milioane de americani.

Kacey Musgraves şi Childish Gambino au obţinut câte patru trofee la gala de anul acesta, unde Lady Gaga şi Brandi Carlile au primit câte trei.

Alicia Key a fost anunţată miercuri drept unul dintre artiştii ce va cânta la cea de-a 20-a gală a premiilor Latin Grammy, care va avea loc pe 14 noiembrie. Pe acea scenă vor urca şi Thalia, Miguel, Beto Cuevas, Residente, Calibre 50 şi Prince Royce.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.