„Certified Lover Boy” al cântăreţului canadian Drake s-a clasat, pentru a treia săptămână consecutiv, pe primul loc în topul american al albumelor Billboard 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul a fost vândut în SUA în 171.000 de unităţi, în săptămâna încheiată pe 23 septembrie, potrivit MRC Data, după ce, la debut, a înregistrat cea mai bună săptămână de vânzări a anului, cu 613.000 de unităţi. Piesele de pe album au fost accesate online în ultima săptămână de peste 222,1 milioane de ori.

„Certified” este al treilea album din 2021 care petrece cel puţin trei săptămâni în fruntea Billboard 200, după „Happier Than Ever” al lui Billie Eilish (trei săptămâni consecutive) şi „Dangerous: The Double Album” al lui Morgan Wallen (zece săptămâni consecutive).

Cântăreţul Lil Nas X şi „Montero”, primul său album de studio, au debutat pe locul al doilea în clasament, cu 126.000 de unităţi vândute. Piesele de pe album au fost accesate online de 147,16 milioane de ori.

Grupul k-pop NCT 127 şi „Sticker: The 3rd Album” au debutat pe poziţia a treia, cu 62.000 de unităţi vândute. NCT 127 s-a mai aflat în top 10 al Billboard 200 cu „NCT #127: Neo Zone, The 2nd Album”, cel mai sus - pe locul al cincilea, în martie 2020.

Rapperul Kanye West şi „Donda” au coborât două poziţii, până pe patru, după ce albumul a fost vândut în 57.000 de unităţi în a patra săptămână de la debut.

„Sour” al cântăreţei şi actriţei Olivia Rodrigo a ocupat locul al cincilea, în coborâre o poziţie, după ce a fost vândut în 51.000 de unităţi în a 18-a săptămână de la lansare.

Top 10 al Billboard 200 este completat de Doja Cat şi „Planet Her”, Morgan Wallen cu „Dangerous: The Double Album”, The Kid LAROI cu „F*ck Love”, Billie Eilish cu „Happier Than Ever” şi de Kacey Musgraves cu „Star-Crossed”.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album; accesările audio şi video on-demand).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.