Acuzaţiile în cazul furtului statuetei Oscar a actriţei Frances McDormand au fost retrase, după ce procurorii au spus că nu pot continua acţiunea, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc la petrecerea de după gala Oscar 2018. Statueta pe care actriţa Frances McDormand a primit-o pentru rolul din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri” a fost furată pentru scurt timp în timpul Balului Guvernatorilor, iar bărbatul care a luat-o de pe o masa unde era lăsată a publicat un videoclip cu ea pe Facebook, după care a fost arestat.

Terry Bryant a negat că ar fi furat-o. Avocatul lui a spus atunci: „Este o diferenţă între a ţine un Oscar şi lucrurile de care este el acuzat, din acest motiv ne vom prezenta în instanţă”.

Poliţia a precizat că Bryant deţinea un bilet pentru petrecere, iar dacă ar fi fost găsit vinovat de furt putea primi o pedeapsă cu până la trei ani de închisoare.

Actriţa Frances McDormand şi-a reprimit în aceeaşi seară Oscarul câştigat pentru rolul principal din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, al doilea după trofeul obţinut în urmă cu 21 de ani, pentru „Fargo”.

Marţi, un judecător din Los Angeles a respins cazul, după ce procurorii, fără a motiva, au spus că nu pot merge mai departe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.