Actriţa şi regizoarea Olivia Wilde şi cântăreţul Harry Styles reprezintă unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood, potrivit unor surse citate de revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wilde, în vârstă de 36 de ani, şi Styles, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuţi în weekend petrecând împreună la nunta unor prieteni.

Cei doi au lucrat recent împreună pentru filmul „Don't Worry Darling”, regizat de Wilde şi în care Styles interpretează rolul principal.

„S-au aflat în Montecito, California, weekendul acesta, la o nuntă. Se ţineau de mână şi păreau foarte fericiţi. Se întâlnesc de câteva săptămâni”, a spus sursa citată de People.

Olivia Wilde şi Harry Styles au fost fotografiaţi apoi la casa lui din Los Angeles cu mai multe bagaje.

La începutul anului 2020, Wilde s-a despărţit de Jason Sudeikis, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani şi cu care are doi copii - Otis, în vârstă de şase ani, şi Daisy, în vârstă de 4 ani.

În toamnă, Wilde şi Styles au lucrat la filmul „Don't Worry Darling” în Los Angeles. Personajul principal feminin este interpretat de Florence Pugh, Styles joacă rolul soţului ei, iar din distribuţie face parte şi Wilde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.