Actriţa Kirsten Dunst, cunoscută din filme ca „Spider-Man” şi „Melancholia”, a dezvăluit că a născut al doilea fiu în urmă cu patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat The New York Times, ea a spus că al doilea său fiu cu actorul Jesse Plemons s-a născut în urmă cu patru luni şi că a fost botezat James Robert.

„El este cel mai nou tip, marele Kahuna. Este un înger, dar unul înfometat şi unul greu”, a spus ea despre copil. „Sunt atât de obosită, nu am dormit o noapte întreagă de patru luni. Am dezvoltat şi un spasm ocular. Da, sunt într-un moment special”.

Dunst a dezvăluit că este însărcinată cu ocazia unui pictorial publicat în numărul din martie al ediţiei dedicate regizorilor a revistei W. 

Plemons („The Irishman”, „Judas and The Black Messiah”), în vârstă de 33 de ani, şi Dunst, în vârstă de 39 de ani, s-au logodit în ianuarie 2017 şi mai au un fiu în vârstă de 3 ani, Ennis.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru al doilea sezon din „Fargo”, în 2015.

Cuplul joacă împreună şi în „The Power of the Dog” al lui Jane Campion. În dramă, George (interpretat de Plemons) se căsătoreşte cu Rose (Dunst), o văduvă şi mamă singură, în ciuda nemulţumirii fratelui său intimidant, jucat de Benedict Cumberbatch.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 17 noiembrie, înainte de a fi disponibil pe Netflix, din 1 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.