Actriţa Charlotte Arnould, în vârstă de 25 de ani, l-a acuzat pe Gérard Depardieu până acum de viol sub anonimat şi pentru prima dată ea vorbeşte public în dosarul în care gigantul cinematografiei franceze este inculpat de un an pentru „violuri” şi „agresiuni sexuale”, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să continui să tac, m-aş îngropa de vie”. La un an de la inculparea lui Gérard Depardieu pentru „agresiuni sexuale”, actriţa Charlotte Arnould a decis să vorbească. Ea a dezvăluit pe Twitter că este cea care îl acuză pe actor.

 

„Am nevoie să trăiesc în adevăr. Trăiesc ascunsă şi în tăcere. Nu mai suport. Am nevoie să mă exprim. Am fost violată de Gérard Depardieu în august 2018. A trecut un an de când a fost inculpat. El lucrează în timp ce eu îmi petrec timpul supravieţuind”, a explicat actriţa. 

Conştientă că această luare de poziţie ar putea să fie „un şoc imens în viaţa sa”, ea a explicat că nu câştigă nimic, ci „speranţa de a-mi recupera integritatea”. 

Contactaţi de AFP, nici Élodie Tuaillon-Hibon, avocata reclamantei, nici Hervé Temime, apărătorul lui Gérard Depardieu, nu au dorit să comenteze afirmaţiile.

Actriţă, muziciană şi dansatoare, Charlotte Arnould a depus o plângere contra actorului la finalul lunii august 2018, în Bouches-du-Rhône. Faptele s-ar fi petrecut în apartamentul actorului în vârstă de 72 de ani, situat în departamentul VI din Paris. 

Reclamanta, care a denunţat la jandarmerie că a fost violată în două rânduri la domiciliul parizian al actorului, a obţinut în vara lui 2020 ca această anchetă, mai întâi clasată de Parchetul din Paris, să fie încredinţată unui judecător de instrucţie. Pe 16 decembrie 202, actorul a fost pus sub acuzare. 

De la punerea sa sub acuzare, dezvăluită de AFP, Gérard Depardieu a fost audiat pe fond de judecătorul de instrucţie, potrivit unor surse familiare cu dosarul. El contestă faptele şi a fost lăsat în libertate fără control judiciar.

Actorul a solicitat de la camera de anchetă a Curţii de Apel Paris nulitatea rechizitoriului său, însă cererea nu a fost încă examinată. Investigaţiile sunt încă în desfăşurare, scrie AFP. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.