Actriţa Anne Hathaway, 36 de ani, cunoscută din filme precum "Les Misérables şi "Diavolul se îmbracă de la Prada", este însărcinată cu al doilea copil, a anunţat ea pe Instagram, publicând un selfie alb şi negru, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este pentru un film...#2", a scris actriţa, făcând aluzie la faptul că nu a fost uşor să rămână însărcinată. 

"Să lăsăm glumele deoparte, pentru orice persoană care trece prin infertilitate şi iadul conceperii, vreau să aflaţi că nu a fost uşor cu niciuna dintre sarcinile mele", a adăugat actriţa. 

Hathaway şi Adam Shulman, care s-au căsătorit în septembrie 2012, mai au un copil, pe Jonathan Rosebanks, născut în martie 2016.

Actriţa americană a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul interpretat în filmul ”Prinţesa Îndărătnică/ Princess Diary” (2001) şi continuarea acestei comedii romantice, lansată pe marile ecrane în 2004. S-a remarcat apoi în roluri dramatice, precum cele din ”Experienţe extreme/ Havoc” (2005) şi ”Brokeback Mountain - O iubire secretă” (2005), însă a revenit la comediile romantice, jucând în ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), ”Jane/ Becoming Jane” (2007) şi ”Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs” (2010).

A impresionat cu rolul atipic din ”Rachel se mărită/ Rachel Getting Married” (2008), pentru care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur, şi s-a revanşat în 2013, câştigând ambele trofee, cu rolul din ”Mizerabilii/ Les Misérables”. A făcut alte roluri importante în filme precum ”Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, ”Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” şi ”Interstellar: Călătorind prin univers”. A apărut în drama "The Last Thing He Wanted", produsă de Netflix. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.