Actorul Vince Vaughn a fost arestat duminică dimineaţă sub suspiciunea că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit autorităţilor, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit departamentului de Poliţie din Manhattan, Vaughn a fost oprit în afara oraşului Los Angeles, între Plaja Hermosa şi Plaja Manhattan, în jurul orei 12.30. 

Actorul din "Dodgeball" a fost arestat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru opunerea de rezistenţă la arestare, obstrucţionând un ofiţer, a spus sergentul Matt Sabosky.

Un bărbat neidentificat care călătorea cu Vaughn a fost de asemenea arestat, fiind acuzat că s-a opus intervenţiei poliţiştilor. 

Cei doi bărbaţi au fost ulterior eliberaţi. Detalii despre cauţiunea lui Vaughn nu au fost oferite. Reprezentanţii actorului nu au făcut comentarii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.