Leonardo DiCaprio a cunoscut un episod agitat în timpul vacanţei de iarnă la Saint-Barthelemy. Actorul în vârstă de 45 de ani a ajutat, pe 30 decembrie, la salvarea unui bărbat care a căzut în ocean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Daily Mail, actorul din "Once Upon a Time... in Hollywood" făcea o plimbare cu barca împreună cu partenera sa, Camila Morrone, şi alţi prieteni. Căpitanul a primit un apel prin care era informat că un francez în vârstă de 24 de ani a căzut dintr-un vapor de croazieră. 

Leonardo DiCaprio, apropiaţii săi şi căpitanul au decis să îşi schimbe traiectoria pentru a-l recupera pe tânăr. 

Potrivit revistei People, acesta din urmă a fost găsit după ce a stat 11 ore în ocean. Site-ul american a anunţat că salvarea a avut loc chiar înainte ca ploile torenţiale să înceapă, cu o oră înainte de a se întuneca. 

Conform tabloidului britanic The Sun, bărbatul făcea parte din echipajul vaporului din care a căzut, şi incidentul s-a petrecut în timpul unei seri de beţie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.