Actorul american Kevin Spacey a fost spitalizat pentru scurt timp din cauza unei suspiciuni de atac de cord. Actorul era invitat la un festival de film în Uzbekistan când, în timpul unui discurs, a simţit că "întreg braţul stâng i-a amorţit timp de opt secunde", potrivit The Sun şi Los Angeles Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire pentru vedeta serialului House of Cards şi a filmului American Beauty, nu au fost depistate în final probleme cardiace.

"Totul s-a dovedit a fi absolut normal şi, bineînţeles, sunt recunoscător că nu a fost ceva mai grav", a declarat acesta după examenele medicale.

Actorul, care a fost exonerat în iulie de toate cele nouă acuzaţii de natură sexuală care i-au fost aduse într-un proces la Londra, a putut chiar să se întoarcă la festivalul din Uzbekistan. Potrivit site-ului evenimentului, Spacey a declarat: "De asemenea, m-a făcut să conştientizez cu adevărat cât de fragilă este viaţa pentru noi toţi şi cât de important este să ne unim şi să ne sprijinim unii pe alţii", scrie Le Figaro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.