Actorul de comedie Kenan Thompson va prezenta gala People’s Choice Awards 2021, care va avea loc pe 7 decembrie în Santa Monica şi va fi difuzată de postul E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiile recompensează toate formele de divertisment şi sunt acordate în baza votului fanilor.

Anul acesta, Thompson a fost nominalizat pentru prima dată la People’s Choice Awards, la categoriile „Comedy TV Star” şi „Male TV Star”, pentru contribuţia la emisiunea „Saturday Night Live”.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie, în direct din Barker Hangar în Santa Monica, California, de la ora 04:00. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.

„Nu pot să cred că o să prezint pentru PCAs! Mă simt privilegiat să fiu nominalizat la două categorii pentru «Saturday Night Live». Sunt vremuri foarte bune!”, a declarat Kenan Thompson, potrivit unui comunicat remis News.ro. „Felicitări tuturor nominalizaţilor, cu toţii suntem deja câştigători!”

Jen Neal, vicepreşedinte executiv Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming, a spus: „Kenan este versatil şi de peste trei decenii este extrem de dedicat când vine vorba de divertisment de calitate, care să genereze amuzament, asta l-a propulsat printre cei mai admiraţi comedianţi ai zilelor noastre. Suntem nerăbdători să îl vedem pe scena People’s Choice Awards unde, cu umorul şi carisma sa, cu siguranţă îi va încânta pe fani”.

Thompson este implicat de 19 sezoane în „Saturday Night Live” şi este cel mai vechi membru al echipei. El a interpretat personaje ca Al Sharpton, Charles Barkley, Steve Harvey şi David Ortiz. Thompson este de asemenea producător executiv al producţiei „Kenan” de la NBC.

Anul acesta, Thompson a primit două nominalizări la premiile Emmy la categoriile „actor în rol principal într-un serial de comedie”, pentru rolul din Kenan, şi „actor în rol secundar într-un serial de comedie”, pentru contribuţia din „Saturday Night Live”. El a mai fost nominalizat la premiile Emmy în 2018 şi 2020, pentru contribuţia din cadrul proiectului „Saturday Night Live”. Thompson a primit o statuetă Emmy pentru „muzică originală şi versuri” în 2018, pentru melodia „Come Back, Barack” prezentată în cadrul SNL, dar şi o nominalizare în 2017 pentru melodia „Last Christmas”. A lucrat şi cu Adam Sandler, Samuel L. Jackson şi Morgan Freeman.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 „People’s Choice Awards: Live From E!”, de la 02:00, şi continuând cu ceremonia de la 04:00. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

People’s Choice Awards şi Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt produse de Den of Thieves şi îi are ca producători executivi pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager şi Barb Bialkowski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.