Actorul Johnny Depp a subapreciat cruzimea mesajelor sale insultătoare la adresa lui Amber Heard, fosta soţie, pe care a acuzat-o de violenţe conjugale, în cadrul procesului de defăimare pe care l-a intentat contra ei, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce aţi răspuns când doamna Heard a declarat: 'Spune lumii, Johnny! Spune-le: eu, Johnny Depp sunt de asemenea victima violenţelor conjugale'?", l-a întrebat Jessica Meyers, una dintre avocatele actorului, după difuzarea unui mesaj audio în care se aude cum cei doi se ceartă. 

"Am răspuns că da, sunt", a spus Johnny Depp, încheindu-şi astfel mărturia care s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile la tribunalul din Fairfax, în apropiere de capitala americană. 

Semn al toxicităţii căsniciei lor, actorul în vârstă de 58 de ani explicase anterior că fiecare avea obiceiul să-şi înregistreze altercaţiile.

Într-o altă înregistrare audio, prezentată de această dată de avocaţii lui Amber Heard, se aude cum actriţa în vârstă de 36 de ani îl acuză că a bătut-o. 

Johnny Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau orice altă femeie de-a lungul vieţii sale. 

Căsătoriţi din 2016 până în 2018, foştii soţi se acuză reciproc de defăimare în acest proces, foarte urmărit şi în parte transmis de posturile de ştiri americane. 

Printre înregistrările audio aduse de avocaţii lui Amber Heard, se aude Johnny Depp urlând la Heard. El s-a referit în mod repetat la Heard numind-o „curvă” şi o „curvă murdară”.

În mesaje trimise în 2013 prietenilor, actorul scria că vrea "să o ardă pe Amber" şi "să o înecăm înainte să o ardem". "După aia o să-i ... cadavrul ars ca să fiu sigur că e moartă" 

Johnny Depp a minimizat cruzimea acestor afirmaţii vorbind despre o „neînţelegere”. 

"Este doar umor abstract", a explicat starul hollywoodian. "Este o referire la Monty Python", a adăugat el pentru a se justifica.  

A opta zi de audieri la proces a reprezentat ocazia ca avocaţii să se războiască. 

Echipa judiciară a lui Depp a contestat pertinenţa mesajelor private, schimbate între actor şi apropiaţii săi, pe care apărarea a încercat să le adauge ca probe la dosar. 

Benjamin Rottenborn, care o reprezintă pe Amber Heard a prezentat juraţilor diverse titluri din presă care detaliau abuzul de alcool al starului din "Piraţii din Caraibe". 

Atunci când actriţa a obţinut deja, în 2016, o ordonanţă care îi interzicea fostului ei soţ să se apropie de ea pe o rază de 100 de metri, Rottenborn a vrut să ştie de ce Johnny Depp a aşteptat publicarea articolului semnat de fosta lui soţie pentru a depune plângere.

Depp a răspuns că a obosit să constate că "necruţarea contra lui nu se opreşte". 

În articolul publicat în 2018 de The Washington Post, Amber Heard nu l-a numit pe Johnny Depp, dar evoca acuzaţii de violenţe conjugale aduse soţului ei în 2016. 

Săptămâna trecută, actorul a asigurat că a pierdut tot din cauza acuzaţiilor fostei soţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.