Actorul John Witherspoon, cunoscut din filmele din franciza „Friday”, a murit marţi la vârsta de 77 de ani, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia lui Witherspoon a făcut anunţul pe Twitter.

Cunoscut din comediile „Friday”, „Next Friday” şi „Friday After Next”, unde a jucat alături de Ice Cube, din „The Fresh Prince of Bel-Air” şi din sitcomul „The Wayans Bros.”, John Witherspoon a fost „o legendă în industria divertismentului şi o figură paternă pentru toţi cei care l-au urmărit de-a lungul anilor”, a fost scris în anunţ.

Celebrităţi, între care Chance The Rapper, actriţa Jackée Harry şi regizorul Judd Apatow i-au adus omagii online actorului originar din Detroit.

„Tatăl meu, bunicul, sursa mea de inspiraţie în comedie! Te iubesc, Spoons! Odihneşte-te în pace, Rege”, a scris atriţa Regina King.

Cel mai recent, Witherspoon a jucat în serialele „Black Jesus” şi „BoJack Horseman” şi urma să facă parte din distribuţia „Last Friday”, care se află în preproducţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.