Actorul britanic Darren Kent, cunoscut pentru rolurile sale din „Game of Thrones” şi „Dungeons and Dragons”, a murit, potrivit agenţiei sale Carey Dodd Associates, care a anunţat marţi pe reţelele de socializare. El avea 39 de ani, după cum a confirmat Samantha Dodd pentru CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu profundă tristeţe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten şi client Darren Kent a murit liniştit vineri. Părinţii şi cel mai bun prieten al său au fost alături de el. Gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia sa în aceste momente dificile”, a scris agenţia pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Dodd Associates (@careydoddassos)

„Darren nu a fost doar un actor, regizor şi scenarist talentat, ci şi unul dintre cei mai drăguţi oameni pe care am avut plăcerea să îi cunosc. A fost un privilegiu şi o plăcere să fac parte din călătoria lui”, încheie postarea.

Darren Kent suferea de mai mulţi ani de probleme de sănătate, dar cauza morţii sale nu a fost încă precizată.

Născut în Essex, Darren Kent a jucat primul său rol important în filmul horror „Mirrors”, lansat în 2008. Actorul a apărut, de asemenea, în ultimul episod al celui de-al patrulea sezon din „Game of Thrones” şi în serialul britanic „EastEnders”.

Mai recent, Darren Kent a apărut în filmul „Dungeons and Dragons: Honour of Thieves” din 2023, cu Chris Pine, unde a interpretat rolul unui cadavru reanimat. Actorul, care obişnuia să lucreze cu Mushroom Theatre Company, a scris şi regizat, de asemenea, mai multe filme, inclusiv drama poliţistă „Abusing Protocol” în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.