Actorul Geoffrey Rush va primi despăgubiri de 1,9 milioane de dolari din partea unui tabloid al trustului News Corp, aceasta fiind cea mai mare sumă plătită în Australia în urma unui proces de defăimare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tabloidul Daily Telegraph a susţinut că actorul australian a avut un comportament neadecvat, însă nu a adus dovezi suficiente în acest sens.

O curte de justiţie a decis joi ca actorului premiat cu Oscar să îi fie plătită suma de 1,98 de milioane de dolari australieni, pentru cheltuieli trecute şi viitoare, pe lângă cei 850.000 de dolari australieni pe care i-a primit în luna aprilie.

Rush, în vârstă de 67 de ani, a fost premiat cu Oscar în 1997 pentru rolul din „Shine” şi a mai primit alte trei nominalizări la premiile Academiei americane de film - pentru „The King's Speech” (2010, rol secundar), „Quills” (2000, rol principal) şi „Shakespeare in Love” (1998, rol secundar). În plus, actorul este cunoscut şi pentru rolul căpitanului Barbarossa din filmele francizei „Piraţii din Caraibe”. El a jucat rolul lui Albert Einstein în primul sezon al serialului „Genius”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.