Actorul american Armand Assante spune că preşedintele SUA, Donald Trump, începe să înţeleagă tot mai mult din noua sa postură şi că în viitor este foarte important să „să aleagă cu multă înţelepciune oamenii cu care se înconjoară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă poate privi cu optimism mandatul de preşedinte al SUA obţinut de Donald Trump, actorul american Armand Assante a declarat luni, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă organizată în cadrul TIFF, că acesta trebuie să se înconjoare cu oameni pe care să îi aleagă cu multă înţelepciune, în contextul în care este „nou în ceea ce face”.

„Cred că acum vedem un om care încearcă să înţeleagă ce se întâmplă. Este complet nou în ceea ce face, dar începe să fie conştient de ceea ce se întâmplă. Trebuie să îşi aleagă cu multă înţelepciune oamenii de care se înconjoară. Nu am crezut niciodată că un preşedinte este de unul singur. În general sunt conduşi de interesele corporaţiilor. Trebuie să înţelegem că sunt multe informaţii îndreptate spre preşedinţii din toată lumea.  Nu vreau să fac acuze, pentru că adevărul e că nu facem nimic singuri în lume. Siguri în film nu putem face.  Chiar nu cred că un preşedinte face ceva singur. Dacă sunt optimist? Asta depinde de dorinţa lor de a comunica. Dacă au această dorinţă, poate aş putea să fiu optimist”, a spus actorul american.

Assante a mai explicat că, în general, este de părere în prezent există o puternică manipulare în ceea ce pribeşte informaţia, în ciuda faptului că trăim în ceea ce actorul a numit o „eră a informaţiei”.

„Sunt confuz cu privire la informaţiile pe care le aud. Există atât de multă manipulare a informaţiei la nivel global. Am citit astăzi cinci articole, toate cu informaţii contradictorii. Chiar dacă trăim într-o eră a informaţiilor, cred că trebuie să fim foarte selectivi cu privire la ceea ce citim. Există în spaţiul public multă retorică inutilă, dar aşa e politica”, crede acesta.

Armand Assante participă la a şaisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 2-11 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.