Actorul american William Hurt, câştigător al premiului Oscar pentru rolul din filmul Sărutul femeii păianjen, a murit, duminică, la vârsta de 71 de ani, informează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu mare tristeţe, familia Hurt deplânge moartea lui William Hurt, tată iubit şi câştigător al Oscarului, pe 13 martie 2022, cu o săptămână înainte de a împlini 72 de ani”, potrivit unui comunicat al fiului său Will, publicat de presa americană.

"S-a stins din viaţă în pace, alături de familie, din cauze naturale”, se arată în comunicat.

În mai 2018, actorul a fost diagnosticat cu cancer de prostată.

Hurt a avut trei nominalizări consecutive la premiile Oscar pentru cel mai bun actor la mijlocul anilor 1980, pentru Children of a Lesser God, Broadcast News şi Sărutul femeii păianjen, reuşind să câştige în 1985 .

El a făcut parte din universul Marvel, în rolul lui Thaddeus Ross, care a apărut în The Incredible Hulk, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame şi Black Widow.

William Hurt avea patru copii.

 

Rest in peace William Hurt, who joined the #MCU in its inaugural year and portrayed Thaddeus Ross for over a decade in 5 Marvel movies: https://t.co/rrRz5zcjeA pic.twitter.com/WYKIY5AUMs

— MCU - The Direct (@MCU_Direct) March 13, 2022
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.