Actorul american Richard Lewis a murit marţi, 27 februarie, în urma unui atac de cord, la vârsta de 76 de ani, au anunţat miercuri mai multe publicaţii americane. El a murit "liniştit la domiciliul său din Los Angeles", au precizat acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscut mai ales pentru rolul său din popularul serial de comedie "Curb Your Enthusiasm", actorul a fost, de asemenea, un comediant, apărând la o serie de emisiuni TV, printre care "The Tonight Show" şi "The Late Show with David Letterman" de la NBC.

Revista GQ l-a inclus în lista sa cu "cei mai influenţi comedianţi ai secolului XX" şi a fost clasat pe locul 45 în top 100 al "celor mai bune spectacole de stand-up din toate timpurile" realizat de Comedy Central în 2004. În 2023, Richard Lewis a anunţat că fusese diagnosticat cu boala Parkinson cu doi ani înainte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.