Actorul Adam Driver a plecat în mijlocul unui interviu radio, după ce a fost difuzat un fragment din lungmetrajul „Marriage Story”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Driver, care poate fi văzut de luna aceasta în filmul SF „Star Wars: The Rise of Skywalker” şi în drama „Marriage Story”, a părăsit studioul NPR în timpul unui interviu din talk show-ul „Fresh Air”, găzduit de Terry Gross.

Surse au confirmat pentru Variety că Driver, care înregistra interviul la sediul NPR din New York în timp ce Gross se afla în studioul principal din Philadelphia, a plecat după ce a fost difuzat un clip cu actorul cântând „Being Alive”, scenă din filmul „Marriage Story” al lui Noah Baumbach.

„Nu înţelegem de ce a plecat”, a spus Danny Miller, producător executiv al „Fresh Air”, într-un comunicat. „Abia aşteptam interviul - Terry crede că este un actor foarte bun, a fost un invitat minunat al emisiunii în 2015 - aşadar, am fost dezamăgiţi că nu am avut un nou interviu pe care să îl împărtăşim cu ascultătorii noştri legat de «Marriage Story»”.

Miller a mai spus că echipa ştia încă din 2015 că lui Adam Driver nu îi face plăcere să se audă, astfel că gazda emisiunii i-a recomandat să îşi scoată căştile atunci când a difuzat un extras de 20 de secunde din film. „De această dată, după ce clipul s-a încheiat am fost informaţi de inginerul nostru din New York că el a părăsit studioul, apoi clădirea. Încă nu înţelegem de ce Adam Driver a ales să plece din interviu la acel moment”.

Actorul a vorbit public în mai multe rânduri despre faptul că îi displace total să se vadă sau să se asculte. În 2015, el declara pentru „Fresh Air”: „M-am privit şi m-am ascultat şi de fiecare dată am urât asta. Mi-am dorit să pot schimba, dar nu e posibil. Cred că am o tendinţă de a încerca să fac lucrurile mai bine şi să îi înnebunesc pe cei din jurul meu cu lucrurile pe care vreau să le schimb sau pe care mi-aş dori să le schimb”.

Recent, într-o discuţie cu New Yorker, el şi-a amintit cum s-a ascuns în timpul proiecţiei filmului „BlackKklansman” al lui Spike Lee şi de starea de greaţă avută în timpul premierei „Star Wars: The Force Awakens”.

Adam Driver a fost lăudat de critici pentru interpretarea din filmul lui Baumbach, în care joacă alături de Scarlett Johnasson, amândoi actorii fiind nominalizaţi la Globurile de Aur şi la premiile Sindicatului actorilor americani. Al treilea film al lui din seria „Star Wars”, „The Rise of Skywalker”, a avut premiera de gală şi va rula începând de vineri în cinematografe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.