Actorii Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Adrian Nicolae sunt protagoniştii primului afiş al comediei „Klaus & Barroso”. Lungmetrajul scris de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu - un trio denumit Grupa B -, a fost filmat în august la Bucureşti şi va ajunge în cinematografe din 16 ianuarie 2024, distribuit de Forum Film.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Afişul filmului a fost realizat de WOPA Communication şi îi prezintă pe  Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Adrian Nicolae într-o ipostază amuzantă - după o fotografie semnată de Alex Gâlmeanu.

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără ştirea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaţilor care sunt o adunătură colorată de corporatişti (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susţinut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuţiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).

Din distribuţie mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaş, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.

„Ideea e, ca de obicei, inspirată dintr-un caz real. O mică fraudă la locul de muncă. Dar s-a pupat la fix cu proiectul de cuplu comic pe care îl aveam în cap. Apoi am lucrat la diferenţa de potenţial dintre protagonişti, la ce îi desparte şi ce îi ţine, totuşi, împreună. După ce ne-au fost destul de clare personajele, toată munca a fost să le punem piedici”, spune Adrian Nicolae.

„Iniţial am avut o altă idee, am mers la munte şi am stat trei zile ca să scriem pentru acea idee, după trei zile nu scrisesem nimic, dar aveam aceasta nouă idee cu cei doi fraţi, Klaus şi Barroso, Klaus care le încurcă şi Barroso care se chinuie să descurce”, completează Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

„Suntem prieteni şi ne-am dat seama lucrând una sau alta că putem să fim complementari în scrierea şi facerea unui film. Nu avem roluri împărţite formal la scris, e o muncă perfect egalitară şi colectivă. Rutina e simplă. Ne vedem la unul sau la altul acasă, bem cafele, mâncăm, râdem şi la final scriem ceva. A doua zi tratăm foarte critic tot ce-am scris deja, bem cafele, mâncăm, râdem şi scriem altceva. Şi după o vreme ajungem la 90 de pagini de scenariu”, adaugă Bogdan Theodor Olteanu.

„Klaus & Barroso” este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului „Taximetrişti”, lansat la începutul acestui an în cinematografe şi în luna aprilie pe Netflix.

Mihai Marius Apopei este directorul de imagine al filmului, de montaj se ocupă Tudor D. Popescu, iar scenografia şi costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. 

Filmul este realizat prin regie colectivă, o formulă prin care s-au distribuit spontan şi armonios roluri şi atribuţii între mai mulţi membri ai echipei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.